Sommerferie 2016? Hvor? Berlin!

Går sommerferien til Berlin, og er det første gang er der rigtig mange “turist” ting at opleve i byen!

Brandenburger Tor:
Det er “Frihedsporten”, det var her Reagan opfordrede de russiske ledere til at fjerne/åben Berlinmuren tilbage i 87. På pariserplatz bag Brandenburger Tor (Mod Unter den Linden) er der altid liv og glade dage. Brandenburger Tor er gemt bag en stor scene og hele 7.juni strasse er lavet om til FanMile (Fodbold EM)

Checkpoint Charlie museum:
Det lille museum i Friedrichstrasse er for første gangs besøgende i Berlin et must, her vises hvordan mange har prøvet at passere Berlinmuren. Det er lige fra panseret biler, kajakker og luftballoner. Er vejret godt skal man være forberedt på en ekstrem varm tur på museet

TV-Tårnet:
Det 368 meter høje tårn kan ses over stort set hele Berlin og en tur herop er et must. Selve kuplen er i 209 meter og giver et fantastisk view over Berlin. Man køber billet til et tidspunkt for at komme op i tårnet. Selv om der kan være lang kø er det absolut et must!

Rigsdagsbygningen:
Det er reelt en tur i kuplen man får. Det er gratis, og bestiller man hjemme fra er der meget lidt ventetid. Jeg har ikke oplevet kuplen i aftenmørke, men har set ved flere lejligheder folk deroppe, det må være en fed oplevelse.