Andre oplevelser

Andre oplevelser i Berlin – Berlin Classic Cars

Berlin Classic Remise i Wiebestraße er en anderledes oplevelse, og som navnet viser for “bilfolket”. Det virker som et værksted, nogle biler arbejdes der på, men der udover er alt indenfor biler lige fra Ferrari’er til en enkelt Trabi, dog kan indholdet af bilerne ændre sig fordi mange af bilerne er til salg. F.eks. har vi set en Chrysler fra 1930’erne til knap 200.000 Euro (ca. 1.5 mio).  Så vidt vi forstod var der både biler der tilhørte remisen selv og private der har lejet sig ind. Så er man til Mustang’er, Prosche’r, Ferrari’er, Mercedes Benz’er, Lambo’er og andre biler. Det er ikke bare gadebiler, der var også en enkelt Porsche og Mercedes Racer (Tror det var ældre DTM-racerbiler) Det er absolut en af de andre oplevelser Berlin kan byde på især for dem med bensin i blodet..Der er også mulighed for at spise i en restaurant midt i remisen.

Remisen har egen hjemmeside – klik her

Andre oplevelser – Sonnenallee – En fattig gade i Neukölln, Skulle ses af på grund af filmen af samme navn

Egentlig bare en gade som så mange andre, den er placeret på andre oplevelser fordi det var “et must” at se gaden, der mest er kendt for filmen af samme navn. Gaden virker meget nedslidt og vi havde svært ved at finde genkendelser fra filmen der foregik i murens tid – Sonnenalle der ligger i Neukölln har den største koncentration af tyrkere uden for tyrkiet, nemlig ca. 140.000.

Andre oplevelser – Loxx am Alex

Loxx am Alex er miniature Berlin, med tog, s-bahn flot sat op – Der er også en mini lufthavn hvor fly letter og lander (Kører på en sliske “op i luften”). Loxx am Alex er opbygget flot og der kommer hele tiden nye ting til. Se mere på Deres hjemmside: www.loxx-berlin.de. Loxx am Alex finder du i indkøbscentret Alexa. Noget i Loxx er fra fri fantasi -f.eks. bjergene om Bahnhof Zoo – De findes ikke Berlin er flad! Loxx er bygget op over sammen koncept som Miniatureland i Hamburg, Loxx er lidt mindre, men der er nogle effekter som ikke findes i Hamburg, f.eks. er der i Loxx tordenvejr. De gange vi har besøgt Loxx har der været rigelig med plads og Loxx er et genbesøg værd, der sker hele tiden ny udvikling – Absolut et besøg værd.

Her på siden vil der dukke nye “Andre oplevelser” op som vi oplever dem…

Billederne på siden – Andre oplevelser

Billede 1 – Andre oplevelser:
Andre oplevelser – Berlin Classic Cars – Selv om der var Ferrarier, Lambourghini’er og andre super biler kunne vi ikke stå for Trabi’en (og så endda med originale Berlin nummerplader på)

Billede 2 – Andre oplevelser:
Sonnenallee, en gade i et af Berlins fattigste kvarterer, i det område lever der ca. 170.000 tyrkere. Gaden er mest kendt for filmen af samme navn.

Billede 3 – Andre oplevelser:
Loxx am Alexa er en fantastisk miniatureverden hvor der løbende sker udbygning, Loxx er inspireret af Berlin, selvfølgelig!

Andre oplevelser - Berlin Classic Cars - Selv om der var Ferrarier, Lambourghini
Andre oplevelser - Sonnenallee i Neukölln. Gaden er mest kendt for filmen af samme navn der foregår i DDR tiden og viser en absolut alternativ kultur i DDR.
Andre oplevelser - Loxx am Aexa - Fantastisk miniatureverden