Aquadom Sea life Berlin

Er man til vand, fisk og elevator er Aquadom Sea Life Berlin absolut et besøg værd.

Aquadom Sea life Berlin består af akvarier der er bygget op som forskellige områder i verden, bl.a søerne omkring Berlin. Der er også akvarier med mere fisk fra andre steder af verden, bl.a et med en det rokker (spøgelsesfisk) i. Nogle af rummene i Aquadom sea life Berlin er bygget op som bl.a. et “piratrum”, noget der nok mest er for børn. Et af akvarierne går man ind i og ser fiskene bare svømme rundt og rundt 360 grader omkring sig. Akvarierne er meget forskelligt opbygget op og der er kælet for detaljen.

Når man har været en tur gennem området med akvarier er der en spejlsal, en lille tur her og man føler sig totalt lost, en sjov og anderledes oplevelse.

Slutteligt kan man i en lille souvenirshop købe diverse vand/fiske relaterede souvenirs.

Når man forlader Aquadom har man også købt en tur med en elevator der går op gennem et akvarie. Fiskene i det akvarie stammer fra det Indiske ocean, Turen er ca. 15 meter. Der er fast ansat flere dykkere til at holde glasset rent i akvariet. Når man tager turen op (og ned) kan man se Radisson Blu hotel i baggrunden og det ser fuldstændigt ud som fisk svømmer i/på hotellet.

Det er OK at fotografere her – men husk UDEN blitz af hensyn til de mange fisk i akvarierne

Er man til vand – fisk – natur er dette stedet, også ligger det endda midt i Berlin. Også elevatoren absolut et besøg værd! – Børnene vil elske det.

Aquadom sea life Berlin ligger 5 minutters gang fra Alexander Platz i retning mod Under den Linden, tæt ved DDR museum, Berliner Dom og museumsinsel

Første gang vi så Aquadom sea life Berlin var vi ikke klar over muligheden for at se elevatoren, man skal efter besøget faktisk gå ud af Aquadom Sea life Berlin og over gaden (en overdækket gågade) og ind på hotellet, noget man skal være opmærksom på.

AquaDom Sea life findes flere steder i Europa, vi har kun oplevet det i Berlin.

På Deres hjemmeside kan man se billetpriserne og husk med et Berliner WelcomeCard er der rabat at hente i 2012 var det 30% (Se eventuelt mere på http://www.berlin-welcomecard.de/en )

http://www.visitsealife.com/berlin/tickets-kaufen/

aquadom sea life berlin. Er man til hav, søer og fisk, der er rigtig mange fisk fra bl.a. søerne omkring Berlin, slut besøget med elevatortur 15 meter gennem akvariet

Flere attraktioner samarbejder

Vær opmærksom på, er I i Berlin og vil besøge både Aquadom Sea life Berlin og Legoland Berlin (ligger på Potsdamer Platz) gives der rabat for en kombibillet

Aquadom Sea life Berlin Aquadom Sea life Berlin Aquadom Sea life Berlin Aquadom Sea life Berlin

 Aquadom Sea Life Berlin - Venligst rør ikke fiskene

Youtube video fra Elevatoren, der er bygget i 2009 (ifølge video):

Video fra elevator og akvariet i  Aquadom Sea life Berlin: