Sony Center Potsdamer Platz Berlin

sony center potsdamer platz. En af de vildeste bygninger i Berlin, Bare se taget til højre. I Sony Centret ligger der biografer, boghandel, et hav af cafe’er og er tegnebogen til det er der mulighed for egen lejlighed… Har set en lille to værelses i Sony Center til ca. 1.000.000 Euro selvfølgelig…

For børnene er der også mulighed for at besøge Legoland her (Skal man se både Legoland og Aquadom Sea Life Berlin kan man med fordel (Læs rabat) købe billetter til begge steder på en gang)

Potsdamer Plats var før krigen et af Europas travleste handelspladser, her blev Europas første lyskryds sat op. I murens tid var Potsdamer plats et område der mere eller mindre lå brak, kilet ind i DDR / Østberlin. Det eneste der var på Potsdamer Platz i murens tid var et spisested, det hus stpr stadig mellem de nye superhuse og der ernetop åbnet en sprit ny restaurant her (2014). Men murens fald betød nye byggerier her bl.a. Sony Centret, Potsdamer Arkaden, Panorama Punkt og DB’s hovedsæde.

På Potsdamer Platz afholdes desuden hvert år stort julemarked, og en af Europas største kunstige kælkebakker bliver stillet op her – Der er i forbindelse med julemarkedes naturligvis julemusik og mulighed for at få noget til ganen, f.eks. et glas glüwein – Der er tyskernes svar på Gløgg

På Potsdamer Platz er der desuden et hav af I-max biografer, som får Planetariet til at blegne.

Vores sidste besøg i Sony Center var meget speciel – Vi skulle et smut i boghandlen, men centret var lukket, med masser af politi (Ingen tegn på problemer alle betjente var meget rolige). Det viste sig at nationalmannschaft (Det tysle fodbold landshold) med Klose, Lahm, Neuer og selvfølgelig Löw skulle til forpremiere på Nationalmanshaft, en film taget om det tyske landshold før og under vm 2014.

sony center potsdamer platz – er en bygning der virkelig tager vejret totalt fra en!

Sony Center Potsdamer platz Berlin - Aftenbillede af taget november 2014